বৃহষ্পতিবার, ২৫ অক্টোবর, ২০১২

oDesk New Readiness test 2012 Answer


oDesk New Readiness test 2012 Answer

01. Question: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
Answer: c. The weekly limit can be changed by the contractor

02. Question: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
Answer: e.  All of the above

03. Question: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
Answer: e.  All of the above

04. Question: What happens when a contract ends?
Answer: e.   All of the above

05. Question: Can I start my own agency on oDesk?
Answer: a.  Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors.

06. Question: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
Answer: e. All of the above

07. Question: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?
Answer: e.  All of the above

08.Question: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
Answer: e.  All of the above

09. Question: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
Answer: b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion)

10. Question: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
Answer: d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

11. Question: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
Answer: e.  All of the above

৩টি মন্তব্য:

Popular Posts

অনুসরণকারী

Google+ Badge

এই ব্লগটি সন্ধান করুন

লোড হচ্ছে...