বৃহস্পতিবার, ২৫ অক্টোবর, ২০১২

Odesk Test Photoshop cs3 Answer


Odesk Test Photoshop cs3 Answer

01. Question: Changing units on the Info Palette automatically changes the units on Rulers.
Answer: TRUE

02. Question: Which of the following Filters cannot be applied to a Smart Object?
Answer: Pattern Maker

03. Question: With which of the given options does the Signal Strength Meter appear?
Answer: It appears when you choose 'merge to hdr command'

04. Question: Channels can not be added to which of the following image modes?
Answer: Bitmap

05. Question: Which among the following Modes does not support layers?
Answer: All of the above

06. Question: Which of the following is not true about Filters?
Answer: None of the above

07. Question: Which of the following is not true about the Curves dialog box?
Answer: The Curves dialog box lets you adjust up to 14 different points throughout an image's tonal range

08. Question: Which of the following Slices is created with the Slice Tool?
Answer: User slices

09. Question: Which of the following features is supported by the EPS file format?
Answer: It supports the Grayscale and Bitmap color modes

10. Question: Which among the following blending modes is available only for the Apply Image and Calculations commands?
Answer: Both a and b

11. Question: What is the use of the Make Work Path command in the Paths palette ?
Answer: It can alter the shape of a selection

12. Question: Which type of information is not displayed by the Info Palette?
Answer: It does not display the opacity of the current layer

13. Question: Which among the following is not a right option for selecting a web-safe color from the Color Palette?
Answer: Choose Current Color from the Color Palette Menu

14. Question: Which keyboard shortcut (windows) will you choose to close a Path?
Answer: None of the above

15. Question: Anti-aliasing option is available for which of the given Tools?
Answer: All of the above

16. Question: Which of the following options displays the Spot Channels in the Channels palette?
Answer: B

17. Question: What happens when Use Legacy is selected as shown in the given picture?
Answer: It is used to apply proportionate (nonlinear) adjustments to image pixels

18. Question: Which option will you select to open the Levels dialog box?
Answer: Choose Image > Adjustments > Levels

19. Question: Which type of images are resolution-dependent?
Answer: Vector images

20. Question: Which Liquify Tool is used to reconstruct a part of a distorted image?
Answer: A

21. Question: In which Format will you save your file to preserve the Alpha channels?
Answer: All of the above

22. Question: Which of the following is not a kind of text type?
Answer: Line type

23. Question: Which option will you select to convert Types to Shapes?
Answer: Both b and c

24. Question: The mask created by the Replace Color command is permanent.
Answer: FALSE

25. Question: Which of the following Layer properties can be animated?
Answer: All of the above

26. Question: Which View will you choose to display a Histogram with no controls or statistics?
Answer: All of the above

27. Question: Which of the given options displays left indent in the Paragraph palette?
Answer: B

28. Question: Which keyboard shortcut (windows) will you choose to group Layers?
Answer: Control + G

29. Question: The Rotate Canvas command does not work on which of the following
Answer: All of the above

30. Question: Which of the Saving commands is available for an image that is managed by a Version Cue Workspace?
Answer: Check In

31. Question: When will the Dynamic shortcuts appear in the Character Palette Menu as shown in the picture?
Answer: All of the above

32. Question: Hanging Punctuation controls the alignment of the punctuation marks for a specific paragraph.
Answer: TRUE

33. Question: Which option will you choose to select all layers of a similar type?
Answer: All of the above

34. Question: Which of the following is not a Color Adjustment command?
Answer: Adjustment command

35. Question: By default, Masks applied to Smart objects are linked to Smart object layers. .
Answer: FALSE

36. Question: A working space is an intermediate color space used to define and edit color in Adobe applications.
Answer: FALSE

37. Question: Which option will you select to remove the existing profile from the document in the given image?
Answer: C

38. Question: You cannot change the order of the Vector masks or working paths in the Paths palette.
Answer: FALSE

39. Question: The Color Replacement Tool does not work in which of the following Image modes?
Answer: All of the above

40. Question: In which of the following Modes can you draw while working with the Shape or Pen tools?
Answer: All of the above

41. Question: The Out Of Gamut option works only on RGB and Lab images
Answer: TRUE

42. Question: Which among the following QuickTime Video formats is supported by Photoshop extended?
Answer: MOV

loading...

Popular Posts

অনুসরণকারী

Google+ Badge

এই ব্লগটি সন্ধান করুন