বৃহস্পতিবার, ২৫ অক্টোবর, ২০১২

oDesk PHP 5 Test Answers


oDesk PHP 5 Test Answers

1. Question: What is true regarding this code?
Answer: setcookie will return true
2. Question: Which of the following is not a correct way of printing text in php5?
Answer: echo “Plain text”;
3. Question: Which of the following is not the correct way of starting a session?
Answer: session_initiate()
4. Question: Which of the following functions do you need to implement HTTP Basic Authentication?
Answer: None of the above
5. Question: Which of the following Command Line Interface constant is not defined in the CLI SAPI?
Answer: STDPRT
6. Question: Which of the following statements is correct with regard to final and abstract?
Answer: a. An abstract class cannot have final methods
7. Question: Which composite data types are supported by php?
Answer: Array
8. Question: The default value of register_globals in PHP is:
Answer: Off
9. Question: Which of the following is not a valid PHP connection status?
Answer: open
10. Question: Choose the correct statement:
Answer: include() includes and evaluates a specific file
require_once() includes and evaluates a specific file only if it has not been included before
11. Question: If the session_cache_expire() is not set, then by default the session cache will expire after:
Answer: 3 hrs
12. Question: What will be the output of the following script?
$count=50;
Paamayim Nekudotayim operator allows access only to the static members of a class?
Paamayim Nekudotayim operator allows access only to the static members of a class?
Answer: function_exists
$i=4;
User Name:
Password:
class Manager{
Answer: 5+2 * 4+6
$var = 1 + “-1.3e3″;
function Argument()
{
$count++;
echo $count;
}
Argument();
?>
Answer: It will print 1
13. Question: State whether True or False
Answer: True
14. Question: Which of the following statements is true with regard to comparisons in PHP5?
Answer: With (===) operator, object variables are identical if and only if they refer to the same instance of the same class.
15. Question: What will be the output of the following code?
$a = 0.0;
for ($i = 0; $i < a ="="">
Answer: 1
16. Question: What will be the output of the following code?
$j=30;
$k=0;
$k=$j++/$i++;
echo $i . ” ” . $j . ” ” . $k . ” “;
Answer: 5 31 7.5
17. Question: Which of the following is a not a correct way of commenting in php?
Answer: /#PHP Comment
18. Question: Following is a php code block:
$m=9;
$n=99;
$z=8;
$z=$n++/$m++ + –$z;
echo $z;
what will be the output?
Answer: 18
19. Question: Which of the following is the correct way of specifying default value?
Answer: function GetDiscount($Type = “Special”) { . . . }
20. Question: With reference to the following php script:
print ‘Text Line1′
print ‘Text Line2′
?>
What will be the output on running the script?
Answer: Error message will be printed
21. Question: What will be the ouput of the following code?
for ($i = 0; $i < i ="="">
0134
Question: Late PHP versions support remote file accessing for the functions:
Answer: include_once()
require_once()
both of them
22. Question: You have designed a user login form as follows:
How can you access the username entered by the user in the ‘Validate.php’ webpage?
a. $var= $_POST['username'];
b. $var= $_REQUEST['username'];
c. import_request_variables(‘p’, ‘p_’);
$var= $p_username;
Answer: Both of them
23. Question: Which of the following does not represent logical AND operator in PHP?
Answer: &amp
24. Question: Which of the following is not true for a persistent connection?
Answer: These can’t be converted to non-persistent connections
25. Question: Which of the following are invalid data types in PHP?
Answer: char
26. Question: The Manager and Office classes are as follows:
function printName() {
echo “Manager”;
}
}
class Office{
function getManager() {
return new Manager();
}
}
$ofc = new Office();
???
?>
Which of the following should replace ‘???’ to obtain the value of printName() function?
Answer: $ofc->getManager()->printName();
27. Question: The classes are defined as follows:abstract class BaseCls{
protected abstract function getName();
}
class ChildCls extends BaseCls{
}
Which of the following implementations of getName() is invalid in ChildCls?
Answer: public function getName(){}
28. Question: Which of the following variable declarations within a class is invalid in PHP5?
Answer: var $term =3;
29. Question: What will be the output of following code?
$arr = “a”;
$arr[0]=”b”;
echo $arr;
echo $arr[0];
Answer: bb
30. Question: For the following code:
the output will be:
Answer: 171
31. Question: What is the result of the following expression?
Question: What will be the output of following code?
echo $var;
Answer: -1299
32. Question: What will be the output of following code?
$var1=”a”;
$$var1=”b”;
echo “$var1 $a”;
Answer: a b
33. Question:What is the output of the following code?
$a = 500;
$b = 200;
echo $a % 2
* $b;
?>
Answer: 0
34. Question: What will be the ouput of the following code?
if (-1)
print “true”;
else
print “false”;
?>
Answer: true
35. Question: What will be the output of the following code?
echo 12 . 6;
Answer: 126
36. Question: Consider the following sample code:
$x = 0xFFFE;
$y = 2;
$z = $x && $y;
What will be the value of $z?
Answer: 1

৫টি মন্তব্য:


  1. We buy used cars, regardless of age, make, mileage, or condition. That makes us the place to start when you sell your car. You can easily get Cash for your car.

    উত্তরমুছুন
  2. These are also available with PΤО Delay fеature which autοmatically open
    tank internal valvе fοr 5 secondѕ prior to engaging PTO allowing pump anԁ product lines tο charge pгеvіewing interval valve slug.
    Yet anotheг way to cοnstгuct a
    device to harnesѕ eneгgy from radio wavеs is using an antenna, connected to а series of diodes and a cаpaсitor bank
    that is еarthed. Evеn if you havе a good
    two way radio, it isn't bad to have some kind of receive only radio to get information on.

    Feel free to visit my web site - kostenlos spiele spielen
    my page: Rudimentary Factors For radio For 2012

    উত্তরমুছুন
  3. I love what you guуs tend to be up tοo.
    Тhіs type of сlevеr woгk and repогtіng!
    Keep up thе νeгy good works guyѕ I've added you guys to my own blogroll.

    my homepage - onlineradio

    উত্তরমুছুন
  4. Τhese are аlso avаіlable with
    PTO Delay feаture which automatiсаlly open tаnκ inteгnаl valve foг 5 ѕeconds prior to engaging
    РTO allοwing pump and produсt lines to сharge previewing interνal ѵalve slug.
    Alѕo, by havіng a radio internship in your resume, there
    is а betteг chance foг уou to become а DJ when уou аpply for a job in аnу radio station in the nation.
    Eѵеn if уou have a goοd two
    wау radio, it isn't bad to have some kind of receive only radio to get information on.

    Here is my page - youtube videos downloaden

    উত্তরমুছুন
  5. This is very very helpful site for theoDesk Test. I hope you will see my attachment link. It is about "7 Simple Steps to Pass The oDesk Tests". Thank You

    উত্তরমুছুন

Popular Posts

অনুসরণকারী

Google+ Badge

এই ব্লগটি সন্ধান করুন

লোড হচ্ছে...